Asema:
FINLAND
Sähköposti:
Matkapuhelin:
+358465301903 (klo. 12 - 18)
Lähetä sähköposti
(valinnainen)
Muut tiedot:

Vastuualueet

- Toiminnan organisointi yhdistyksessä sisäisesti,
- Vapaaehtoisten rekrytointi ja työnopastus/-johto
- AluePato, jossa keskeisintä vertaisryhmien koordinointi,
- Koulutus- ja kurssitarpeen arviointi,
- Yhdistyksen verkkosivujen toiminta,
- Vastaa yhdistyksen taloudesta,
- Hoitaa vuosittaisen kirjanpidon ja tilinpäätöksen yhteistyössä yhdistyksen assistentin kanssa,
- Yhteistyöneuvottelut/-sopimukset sekä sponsorointiasiat
- Tukipuu-hankesuunnittelu ja toteutus
- Hoitaa yhdistyksen tehtävät, jotka jäävät muilta hoitamatta
- Jäsenrekisterin hoitaja.
- Rekisterinpitäjän (Mielentaide ry) yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyyn ja tallentamiseen liittyen.

- Vertaisohjaaja alueella Uusimaa: musaryhmän vastuuohjaaja, SEHU-ryhmän vastuuohjaaja

SEHU = seksuaalisen hyväksikäytön uhrit

Vertaisuuteni

• 1998 sairastuin työuupumukseen tehdessäni kahta työtä, joista päätoimen rinnalla yksityisyrittäjänä
  • 1999 todettiin vaikea masennus
  • 2001 alkaen selviytyneenä edellä mainituista
  • 1984 jouduin 8 eri ikäisen naisihmisen seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi työpaikan pukuhuoneessa
  • 1992 joutunut 4 naishoitajan seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi sairaalassa leikkaukseen valmistavan alapesun aikana narkoosissa ollessani
  • 2001 joutunut tyrmäystipoilla naisen raiskaamaksi Haapsalussa.

Mieleni ei salli naispuolisia lääkäreitä, jolloin monesti tulee kiistaa, kun vaadin mieslääkäriä. Sairaanhoitajien tai terveyshoitajien kohdalla saa olla nainen, kun ei ole nuori ja on kokenut. Muutoin ei edellä mainituista haittaa ole.

Tällä hetkellä menoano haittaa fyysinen sairaus, joka todettiin 2006, joskin sitä hoidetaan korvaushoidolla kuukausittain.