Download Joomla by Host Reviews

Jyväskylä

Viimeksi päivitetty: 12.08.2017 Julkaistu: 02.06.2017

Vapaaehtoishaku:

Haetaan yhtä (1) vapaaehtoista henkilöä vertaisryhmän ohjaajaksi. Vähintään 2 ohjaajaa tarvitaan yhtä ryhmää kohden ja jo valittuna on yksi tehtävään hakenut, joten Jyväskylään saadaan toiminnallinen vertaisryhmä, kun toinenkin ohjaa löytyy.

Vertaisohjaajat saavat itse suunnitella oman ryhmänsä toiminnan. Tarvikkeet ja työnohjauksen mahdollistaa Mielentaide ry.

Jyväskylään vertaisohjaajaksi valitulla on monipuoliset harrastukset mm. lenkkeilyä, tanssia, laulamista ja maalailua, joten liikunnalliset ja luovat harrasteet katsotaan eduksi, jolloin niiden pohjalta saadaan monipuolisesti toimiva vertaisryhmä. Myös kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön on tullut toiveita.

Jos kiinnostuit, lähetä itsesi esittelevä tehtävähaku sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse: Mielentaide ry, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki. Muista liittää oheen omat yhteystietosi. Jos sinulla on facebook-profiili kuvasi kera, voit laittaa osoitteen hakemukseesi. Haku päättyy 30.9.2017 tai aiemmin, kun tehtävään löydetään tekijä.

Osumia: 2044