Helsingin toiminnalliset vertaisryhmät

Vapaaehtoishaku:

Haetaan kahteen (2) toukokuussa 2019 perustettavaan vertaisryhmään ohjaajat, joita tulee olla 2 ryhmää kohden.

Perustettavat ryhmät ovat:
- liikuntaryhmä, johon haetaan 2 liikunnallista henkilöä vertaisohjaajiksi. Ryhmän liikuntamuodossa tulee huomioida soveltuvuus kohderyhmälle ja ohjaat voivat itse suunnitella omien liikunnallisten vahvuuksiensa mukaiset toimintamuodot.

- käsillä tehden -ryhmä, joka mahdollistaa monipuolisen tekemisen esim. käsityöt, askartelu, taiteilu.

Ohjaajille mahdollistetaan tarvittaessa vertaisryhmän ohjaajan kurssi.

Jos kiinnostuit, lähetä itsesi esittelevä tehtävähaku sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse: Mielentaide ry, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki. Muista liittää oheen omat yhteystietosi. Jos sinulla on liittää itsestä valokuva (tai Facebook-profiili kautta kuvaan osoite).

Tampereelle ei ole löydetty vertaisohjaajia, josta syystä yhdistys ei järjestä 2019 vertaisryhmiä mutta sen sijaan jäsentapahtumia Tampereella on toimintakauden aikana. Tampereella on vuosinäyttely 2019