Älä käytä käyttäjätunnusta vaan oikeaa nimeäsi. Mielentaide ry jäseneksi liittyvät saavat automaattisesti jäsenkirjeen.
Uutiskirjeen tilaus
Pohjoiset

Pohjoisia maakuntia, joilla asuu ennestään Mielentaiteen jäseniä. Kaupunkeina muun muassa Kuopio, Siilijärvi, Iisalmi, Joensuu, Heinävesi ja Oulu. Toiminnan keskuksena on Kuopio.

Pirkanmaa

Alueellisen toiminnan keskuksena on Tampere. Ota yhteyttä tj@mielentaide.fi, jos haluat vertaisohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi Tampereelle.

Keski-Suomen uutiskirje

Keski-Suomen toiminta-alueen keskus on Jyväskylä. Ota yhteyttä tj@mielentaide.fi, jos haluat vertaisohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi Jyväskylään.

Uusimaa uutiskirje

Uusimaa alue käsittää koko Eteläisen Suomen, jossa toimintaa on pääosin keskitetty pääkaupunkiseudulle. Ota yhteyttä tj@mielentaide.fi, jos haluat vertaisohjaajaksi tai ryhmänvetäjäksi alueella.

Valtakunnallinen uutiskirje

Valtakunnallisesti informaatiota sisältävä uutiskirje.

Tilatessani olen lukenut ja hyväksynyt rekisteriselosteen http://mielentaide.fi/yhdistys/yhdistyksen-saannot/rekisteriseloste