Mielentaide ry vuoden jäsen -kunniamaininnat

Mielentaide ry:n perustaja, kunniajäsen Ari Kiviaho on vuodesta 2016 valinnut jäsenistöstä yhden jäsenen, joka on omalla persoonallaan tai olemisellaan noussut ylitse muiden ansaiten kunniamaininnan "Mielentaide ry vuoden jäsen".

Mielentaide ry vuoden jäsen -kunniamaininta palkinto luovutetaan yhdistyksen syyskokouksessa.

Mielentaide ry vuoden jäsen 2016 -kunniamaininta myönnettiin jäsenelle Taina Kemppi (Riihimäki) "tunnustuksena nöyryydestä ja täsmällisyydestä"

Taina on noussut erityisesti vuoden aikana mieleen jäsenenä, joka ilmoittautuu ensimmäisenä tapahtumiin, joista hän on kiinnostunut, kuten näyttelyt. Kun häneltä kysytään, hän vastaa. Jos hänen pitää olla tapahtumapaikalla, on hän "täsmällisesti" paikalla. Kun tulee vaikkapa näyttelyä rakentamaan tai purkamaan, hän omat teoksensa työstettyään seinälle tai pois, kysyy voisiko vielä olla avuksi jossain; se on "nöyryyttä", jota ei joka henkilö - joka tulee kauempaa ja omaa lapsiperheen - osoita.

Lisäksi Taina on ollut aktiivinen yhdistyksen toiminnan suunnittelussa jäsenen asemassa yhdistyksen Facebook-ryhmän kautta. 2016 Myyrmannin näyttelyn kävijä-äänestyksen perusteella, hänet valittiin näyttelyn 3 tykätyimmäksi taitelijaksi. Liittyi jäseneksi 7.3.2015.

Mielentaide ry vuoden jäsen 2017 -kunniamaininta myönnettiin jäsenelle Laila Helena Lepistö (Espoo) "tunnustuksena "kiitollisuudesta ja kannustamisesta"

"Kiitos Ari" -  lukee Lailan sähköpostiviesteissä usein. Hän muistaa kiittää niin pienistä, kuin isoistakin asioista. Erityisesti näyttelyiden järjestämiset ja niihin liittyvät suunnittelut hän kehuu hyviksi ja kiittää.

Hänen tyylinsä luoda sanaa on kannustavaa. Hänen taiteensa ja siihen suhtautuminen on erityisen määrätietoista. Hän liittyi jäseneksi 26.4.2014 ja on jäsenyytensä aikana kasvanut taiteellaan isoihin mittoihin. Hän on syntynyt 1962 ja asuu Espoossa.

Tuusulan näyttelyssä 2017 kävijä-äänten perusteella Laila Helena Lepistö valittiin näyttelyn eniten äänestetyksi taiteilijaksi.

Helsingin näyttelyssä 2017 keväällä ja Tuusulan näyttelyssä syksyllä kävijät äänestivät suosituimmaksi teoksen Taina Kempiltä. Helsingin näyttelyssä Taina Kemppi oli myös äänestetyin taiteilija (teosten yhteisäänillä). Tuusulassa äänestetyin taiteilija oli Laila Helena Lepistö. Kummatkin taiteilijat kuuluvat Mielentaiteen parhaimmistoon, joilta voidaan joka näyttelyyn odottaa teoksia, joista tykätään.