Nuuksion luontomiitti 15.-16.6.2019

Ohjelma

• klo 11:30 - 12 tapaaminen Kattilassa pysäköintipaikalla, jossa evästarvikkeiden jako. Oppaan johdolla yhdessä reitille, jossa 2,5km päässä leipaikka.
  • klo 13 paikkeilla leiripaikalla evästarvikkeista omatoimisesti lämpimän aterian valmistus retkikeittimellä. Myöhemmin makkaran tai maissin grillausta nuotiolla.
  • klo 17 päiväretkeläiset opastetaan takaisin Kattilaan ja yön ylitse viipyvät pystyttävät telttansa.
  • klo 20 – 21 iltapalan laittoa yön yli jäävien kanssa.
  • Sunnuntaina klo 9 – 10 aamupalaa, jonka jälkeen Kattilaan paluu.

Kattilaan pääsy-yhteydet

E-juna Helsingistä klo 10:27 Espoon asemalle, josta klo 10:57 bussi 245A on klo 11:29 Kattilassa. 245A lähtee laiturilta 32.

• Paluubussi 245A Lauantaina klo 19:02 ollen Espoon asemalla klo 19:33, josta E-juna Helsinkiin klo 19:39.
  • Sunnuntaina klo 11:57 ollen Espoon as. 12:53 >> 5min E-juna Helsinki

Autolla tulijat ajavat siten, että Nupurintieltä (tie 110, vanha Turuntie) käännytään pohjoiseen Brobackantielle Nupurin kohdalta. Brobackantie vaihtuu Nuuksiontieksi, jota ajetaan Solvallan Urheiluopiston ohi. Ajetaan Nuuksiontie (Kattilantie) loppuun saakka.

Osoite on: Kattilantie 424, Vihti.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Mielentaide ry jäsenille osallistumismaksu on 5€ ja ulkopuolisille jäsenen omaisille tai kavereille 10€. Maksua ei palauteta, jos ilmoittautunut peruuttaa tulonsa.

Osallistumismaksu sisältää: vedessä keitettävän pastapussin tai nuudelia, reissumies leivät, sulatejuustoa, makkarapaketin / kasvisversiona maissipaketin, pillimehua, suklaapatukka + yön yli jääville teepusseja, puurohiutaleet, hedelmän. Lisäksi osallistujille mahdollistetaan vettä.

Omat varusteet:

Pukeudu sään mukaisesti - suositeltua pitkien housujen käyttämistä. Hellesäällä hattu hyödyksi. Jalkineina lenkkarit tai eräkengät. Päiväreppu evästarvikkeille ja jos jäät yöksi, varaa yöpymistarvikkeet mukaan. Leirikeitin (trangia tai kaasu) suositeltava päiväretkeläisillekin; tarvittaessa voidaan lainata.

Jos tahdot yöpyä etkä omista telttaa, voit kysellä kimppapaikkaa toisen teltasta; tarvitset kuitenkin makuupussin ja -alusen.

Maasto on keskiraskas. Etenemme osallistujien kunnon mukaisella vauhdilla taukoja tarvittaessa pitäen.

Muutokset ohjelmassa mahdolliset.