Download Joomla by Host Reviews

Tapahtumat 2021

Panostamme heinäkuussa alkavaan syyskauteen, joka päättyy kalenterivuoden loppuessa.

Heinäkuussa

Hanko -kaupunkiretki toteutettiin 4.7. Osallistumismaksu jäsenillä oli 10 € ja ei-jäsenillä jäsenen seurassa 15 €. Maksuun sisältyi junaliput sekä 10 € ateriatuki. Osallistujia saatiin 7.

Jäsenleirinä Halkolampi & Kaitalampi: jäsenille toteutettiin ilmainen 10 € panttimaksun turvin, jossa yhdistykseltä sai grillausta tukevan eväspaketin. Osallistujia saatiin 7.

ilmainen 10 € panttimaksulla toteutettava, ei-jäsen jäsenen seurassa 10 €. Osallistujille sisältyy eväspakkaus (jota voi täydentää omilla eväillä) ja jäsenille lisäksi mahdollisuus matkatukeen. Ryhmävetäjät opastavat samaan bussiin Helsingin Elielinaukiolta, Helsingin Marttilasta, Leppävaaran asemalta sekä Myyrmäen asemalta. Lisätiedot

Lappeenranta -kaupunkiretki 31.7 peruutettiin. 

Helsinki -jäsenmiitti 31.7: toteutuspaikkana oli Haltialan tila, jossa käytiin 10 euron ateriatuen tuvin nauttimassa ravintolan Wanha Pehtoori tarjonnasta ja kauniista luonnosta. Osallistujia oli 4.


Elokuussa

Jyväskylän jäsenmiitti toteutettiin 8.8 ravintolassa pizzeria Best. Osallistujia oli 5.


Syksyllä Helsingissa mahdollisuuksien mukaan koronatilanne ja mahdolliset rajoitukset huomioiden järjestämme vertaisryhmiä.

 

Siinä vaiheessa, kun tapahtumat on täysin toteuteuskelpoisiksi suunniteltu, ilmoitamme niistä julkisesti sivujemme tapahtumat-kalenterissa sekä https://www.facebook.com/Mielentaide. Lisätietoa toiminnastamme myös uutisirjeistä, jollaisen voi käydä tilaamassa http://www.mielentaide.fi/yhdistys/tiedotteet/tilaa-uutiskirje. Jäsenet saavat tapahtumistä tietoa jäsenkirjeistä ja facebookin Mielentiade-ryhmästä (yksityinen).

Osumat: 1828