Download Joomla by Host Reviews

Mielentaide ry on valtakunnallinen vapaaehtoistyöllä toimiva mielenterveysongelmaisten taideyhdistys, jonka alueellista toimintaa keskitetään Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen. Mielentaiteella on jäsenyydet seuraavissa yhdistyksissä: Mielenterveyden Keskusliitto, Kansalaisareena ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveyskuntoutujien yhteiskunnallisia taiteentekomahdollisuuksia sekä vertaistoiminnalla luoda jäsenilleen erilaisia selviytymiskeinoja taiteen avulla omasta henkisestä sairaudestaan. 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenilleen taidenäyttelyitä, luovia toiminnallisia vertaisryhmiä, leirejä sekä verkkopalveluita ja salainen facebook-ryhmä.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksuja, ottaa vastaan lahjoituksia ja avustuksia sekä sponsoreita. Voi järjestää myyjäisiä ja kirpputoreja. Toiminta on "voittoa tavoittelematonta", jolloin kaikki mahdollinen myyntivoitto ohjautuu suoraan toiminnan tukemiseen.

Jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen toiminnan tarkoituksen hyväksyvä Suomen kansalainen riippumatta onko taiteilija tai omaako mielenterveyden ongelmia. Nuorisojäseneksi 15-17 vuotiaat ja varsinaisjäseneksi tai läheisjäseneksi 18-vuotta täyttäneet ja lisäksi voi tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi, joilla on rajoitetusti mahdollisuus osallistua jäsentapahtumiin.

Iso kiitos toimintaa 2015 - 2020 sponsoroineille yrityksille ja tahoille!

Viking Line  Eckerö LIne          Picaset Oy      

 

 Titvi Ky       Helsingin Seurakunnat                Pakilan seurakunta

Suurella sydämellä mukana tukenamme on ollut Mielentaiteen perustamishetkestä lähtien Helsingissä sijaitseva Pakilan seurakunta, jonka yhdistykselle mahdollistamat tilat ovat ensiarvoisen tärkeitä vertaisryhmätoiminnallemme.

Myös Helsingin Kaupungin Sosiaali- ja Terveyspalveluiden vastuulle kuuluva asukastalo Saunabaarin henkilökunta ansaitsee kiitoksen, sillä Saunabaari Maunulassa on täydentänyt Pakilan srk:n mahdollistamaa tukea.

Kiitos kaunis kaikille yhtä matkaa Mielentaiteen kanssa kulkeneille 29.5.2005 - 2020!

 

 

Osumat: 12818